Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbollar med citron och salvia

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gott recept som är både gluten- och laktosfritt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka quinoa enligt anvisning på paketet. Gör resten under tiden. Strimla salladslök och salviablad. Blanda med kycklingfärs, skal från ½ citron och saft från ½ citron, sirap, sambal oelek, kycklingfond, salt och peppar. Blanda turkisk yoghurt, saften från ½ citron, salt och peppar. Forma färsblandningen till små bollar och stek i smör eller olja 3-5 min, eller tills de är genomstekta. Tärna paprikan, skölj blandsalladen och blanda båda delarna med kokt quinoa. Servera kycklingbollarna med quinoasallad och yoghurtsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.