En suberb rätt. Det ljusa kycklingköttet fylls med rökt lax och serveras med en mild citronsås på en bädd av spenat.
Instruktioner
- Skär ett snitt i kycklingbröstens insida och platta ut köttet ordentligt.
- Hacka laxen fint och lägg i en skål.
Tillsätt ägg, salt och citronpeppar och rör ihop till en smidig massa.
- Lägg laxblandningen på de utplattade kycklingbrösten och rulla ihop dem. Slå in dem i aluminiumfolie och baka dem i 150 grader, 15-20 minuter.
- Gör under tiden citronsåsen. Smula ner buljongtärningen i en kastrull och tillsätt mjöl och vatten. Vispa runt några varv och tillsätt crème fraiche. Låt såsen koka upp och bli lagom tjock i konsistensen. Smaksätt såsen med citronsaft och citronskal.
- Servera med kokt ris och bladspenat.
Publicerat den
7 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar