Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbröst med parmaskinka och paprikasås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingen och såsen passar som hand i handske. Riktigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med kycklingen. Blanda örterna med parmesanosten. Skär ett snitt i varje filé och fyll snittet med blandningen. Salta och peppra kycklingen runt om. Linda en skinkskiva runt varje filé och bryn dem gyllenbruna i en stekpanna. Stek filéerna färdiga i ugnen, 125 grader i ca 20-25 min.
  2. Sås: Finhacka gul lök och vitlök. Tärna paprikan. Fräs lök och paprika men utan att det tar färg. Slå på buljong och grädde. Låt såsen koka i 7-8 minuter tills paprika och lök är mjuka. Mixa såsen slät, smaka av med salt och peppar och servera såsen till kycklingfiléerna, ris eller pasta och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annelikellander 11 juli 2009

    Den här rätten blev en succé hemma hos mig. Serverade med färsk pasta och sallad till.

  • alplin 21 februari 2011

    det här var riktigt gott!! paprikasåsen var min favorit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.