Kycklingen och såsen passar som hand i handske. Riktigt gott.
Instruktioner
- Börja med kycklingen.
Blanda örterna med parmesanosten. Skär ett snitt i varje filé och fyll snittet med blandningen. Salta och peppra kycklingen runt om.
Linda en skinkskiva runt varje filé och bryn dem gyllenbruna i en stekpanna. Stek filéerna färdiga i ugnen, 125 grader i ca 20-25 min.
- Sås: Finhacka gul lök och vitlök. Tärna paprikan. Fräs lök och paprika men utan att det tar färg. Slå på buljong och grädde.
Låt såsen koka i 7-8 minuter tills paprika och lök är mjuka.
Mixa såsen slät, smaka av med salt och peppar och servera såsen till kycklingfiléerna, ris eller pasta och sallad.
Publicerat den
26 april 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här rätten blev en succé hemma hos mig. Serverade med färsk pasta och sallad till.
det här var riktigt gott!! paprikasåsen var min favorit.