Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel men ack så ljuvlig GI rätt. Nettokolhydrater 3g GB 0,6 Kyckling i alla former ger bra värden

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skiva kantarellerna. Stek kantarellerna i smör tills all vätska har kokat in och svampen har fått lite färg. Hacka lök och lägg i stekpannan med svampen och låt steka någon minut. Ställ åt sidan.
  2. Blanda i roccolasallad och strö lite salt och svartpeppar över. Bryn kycklingen i lite smör i en annan stekpanna och häll på lite vatten, vin och fond och låt koka i ca 10 min.
  3. Lägg upp på tallrik och lägg svampblandningen över och rikligt med hyvlad parmesan. Om man vill kan man servera blomkålspure till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 30 september 2009

    Kyckling o kantareller, uuummm, jättegott, 5:a från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.