Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbröst på lökchampscurry - LCHF

(1 kommentar)  
Kycklingbröst på lökchampscurry - LCHF Kycklingbröst på lökchampscurry - LCHF
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En rätt full med smaker som blev mycket uppskattad av LCHF vännerna. Normalstark eller het bestämmer du själv ihop med kryddburkarna. Receptet är skrivet som normalstark.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär champinjonerna i skivor och strimla hela purjolöken, även det gröna. Dela kycklingbrösten på mitten och krydda med salt, pepparmix och spiskummin. Smörj en ugnsform, lägg i svamp, purjolök och pressa vitlöken över. Krydda över med curry, salt och pepparmix, rör om allt ordentligt.
  3. Tryck ihop svampblandningen till en plan yta och häll på vispgrädden. Lägg kycklingen ovanpå och sätt in nederst i ugnen. Grädda i ca 1 timme. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Robert Almroth 24 oktober 2017

    Hej

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.