Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbullar med tabbouleh

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta låter spännande. Lämplig barnrätt med pasta till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna.
  2. Blanda tomater och rödlök med couscousen och persiljan. Krydda med salt och peppar och ställ kallt till serveringen.
  3. Finriv skalet av 1 citron, ställ åt sidan.
  4. Blanda färskpressad citronjuice, vatten, honung, olivolja, salt och peppar i en bunke.
  5. Blanda kycklingfärsen med salt och peppar. Forma 8 bullar av färsen och vänd dem i vetemjöl. Stek dem runt om i stekpanna i ca 6 min. Efterstek under lock ca 5 min, tills bullarna är genomstekta.
  6. Strö citronskalet över kycklingbullarna och stek ytterligare en minut. Ringla över såsen och låt den koka upp.
  7. Servera med couscoussalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.