Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingburgare med mangodipp

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket god burgare med tillbehör som serveras med en mangodipp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänd grillen.
  2. Burgare: Skiva det gröna på salladslöken i tunna skivor, hacka vitlök, chili och koriander fint och vänd samman med färsen.
  3. Smaksätt färsen med sweet chilisås, soja, skal och saft från hela limen, svartpeppar och flingsalt.
  4. Forma färsen till 6 stora burgare, gnid in dem med olivolja och flingsalt och grilla dem på bägge sidor.
  5. Grilla bröden och bred lite majonnäs på insidan av dem.
  6. Lägg på salladsblad, skivad tomat, skivad rödlök och kycklingburgare.
  7. Servera med mangodipp.
  8. Mangodipp: Skala mangon och tärna den fint. Finhacka myntan och blanda samman samtliga ingredienser.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.