Goda kycklingburgare som serveras med lite annorlunda tillbehör som ljuvlig kaprissås och surdegsbröd.
Instruktioner
- Dela varje kycklingfilée i ca 4-5 skivor. Ringla över olivolja och blanda. Krydda med salt och peppar.
- Blanda majonnäs med yoghurt, kapris, finhackad vitlök och finriven parmesanost. Smaksätt med olja, citronsaft, salt och peppar. Blanda.
- Tänd grillen eller hetta upp en grillpanna. Grilla kycklingfiléerna i några minuter per sida tills de fått färg och köttsaften är klar när man sticker en kniv i köttet.
- Grilla bröden ett par minuter per sida. Skölj salladen och plocka bort bladen. Dela större blad på mitten. Plocka loss basilikabladen. Hyvla parmesanosten.
- Varva sallad med basilika och lägg på kycklingen mellan bröden. Toppa med sås och hyvlad parmesanost.
Publicerat den
31 juli 2012
Liknande recept
Skriv kommentar