Riktigt goda, lyxiga crépes!
Instruktioner
- Häll mjölet i en bunke, tillsätt mjölken och vispa till en slät smet. Knäck i äggen. Rör i ost, salt och smält smör. Låt svälla ca 30 minuter.
- Lägg i lite smör i en stekpanna och grädda 8 tunna pannkakor. Låt dem svalna på ett fat.
- Stek kycklingköttet med hälften av smöret i en stor stekpanna, kontrollera att det är genomstekt.
Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs lök, vitlök och svamp i resten av smöret i en annan stekpanna tills allt fått fin färg. Lägg i kycklingbitarna och klipp över basilika. Salta och peppra.
- Sätt ugnen på 250 grader och grill.
- Lägg 2-3 matskedar av fyllningen på varje pannkaka och rulla ihop. Lägg dem i en smord ugnsform.
Koka upp grädden med 2 dl parmesanost i en kastrull, rör hela tiden. Häll såsen över rullarna och strö över resten av parmesanosten.
- Gratinera ca 10 minuter tills osten smält och fått fin färg. Servera med grönsallad, körsbärstomater och skivad rödlök.
Publicerat den
30 mars 2013
Liknande recept
Skriv kommentar