Den här kryddiga kycklingcurryn exploderar av smaker som kokos och lime.
Instruktioner
- Skär kycklingfiléerna i tärningar, ca 3 cm stora. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme. Tillsätt currypastan och fräs 2-3 minuter under omrörning tills pastan börjar dofta.
- Lägg kycklingtärningarna i stekpannan och bryn dem runtom 2-3 minuter tills gyllene. Tillsätt fisksås eller soja och socker och fräs under omrörning 2 minuter. Häll över kokosmjölken och koka upp. Tillsätt zucchini och minimajs och sänk till låg värme. Låt sjuda svagt cirka 5 minuter tills grönsakerna börjar mjukna och kycklingen är genomkokt.
- Rör ner limesaften och strö över kokosflingorna precis före servering. Servera med ris och limeklyftor.
Publicerat den
18 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar