Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingcurry med kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här kryddiga kycklingcurryn exploderar av smaker som kokos och lime.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i tärningar, ca 3 cm stora. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme. Tillsätt currypastan och fräs 2-3 minuter under omrörning tills pastan börjar dofta.
  2. Lägg kycklingtärningarna i stekpannan och bryn dem runtom 2-3 minuter tills gyllene. Tillsätt fisksås eller soja och socker och fräs under omrörning 2 minuter. Häll över kokosmjölken och koka upp. Tillsätt zucchini och minimajs och sänk till låg värme. Låt sjuda svagt cirka 5 minuter tills grönsakerna börjar mjukna och kycklingen är genomkokt.
  3. Rör ner limesaften och strö över kokosflingorna precis före servering. Servera med ris och limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.