Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingenchiladas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är min variant på ett recept som går att variera efter eget tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

Koka kycklingen med buljongtärningen, låt kallna och skär sen i mindre bitar. Blanda ihop en röra på salsan och philadelphiaost, blanda i kycklingen. Fördela röran på bröden, rulla ihop och lägg i gratängform. Strö över önskad mängd riven ost ochgratinera i 200 grader tills osten smält och fått fin färg, ca 20 minuter. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PatriciaS 21 februari 2009

    Tack tack för detta goda recept. Vi brukar äta kycklingenchiladas ute, men nu gör vi det hemma. Min sambos kommentar - det var länge sen jag åt något så gott. Jag serverar tillsammans med ris och taco chips och sallad, sen ska jag leta efter en god mangoså till detta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.