Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfärsgratäng med aubergine

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lättlagad allt-i-ett-form som går bra att laga dubbelt och frysa.

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader. Salta aubergineskivorna och låt de ligga 10-15 minuter och vätska av sig. Bryn färsen i fettet, tillsätt purjon och låt mjukna i pannan. Blanda ner tomatkross och färskost och smaka av med salt och peppar. Torka av aubergineskivorna , stek dom mjuka i olja och varva dem i ugnsfast form med kycklingfärssåsen. Gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.