Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfajita med pico de gallo

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrig, koriandern i tomatsalsan piffade verkligen till, och kryddblandningen kommer definitivt att användas igen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pico de gallo (salsa): Skala löken. Hacka löken, tomaterna och koriandern. Dela, kärna ur och finhacka chilin och pressa saften ur limen. Blanda allt i en skål och krydda med salt.mLåt gärna dra i rumstemperatur någon timme, förvara sedan i kylen.
  2. Kryddblandning: Blanda kryddorna.
  3. Skär kycklingen i strimlor. Stek kycklingköttet i oljan ca 6 minuter och tillsätt kryddorna mot slutet av stekningen.
  4. Servera kycklingen i tortillabröd med pico de gallo, skalad skivad avokado, sallad och gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.