Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i ädelostsås

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad och supergod middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på vattnet för att koka riset
  2. Pusta kycklingfilén, och strimla den, eventuellt kan du skiva den i bitar. Stek den sedan i lite smör, så den får fin färg. Krydda inte
  3. Lägg créme fraichen i en gryta, tillsammans med grädden, buljongtärningen, och svartpeppar. Skiva även osten så den blir lättare att smälta och lägg även den i grytan.
  4. Rör om tills allting har smält, och lägg sedan i den strimlade kycklingen, och låt det småputtra i 4-5 minuter
  5. Servera med kokt ris, och valfri sallad.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Annse 24 november 2008

    Tack för ett utsökt recept. Tänk att något så enkelt kan bli så gott. Gjorde rätten i helgen och det blev succé. Nästa gång ska jag eventuellt lägga till någon grönsak eller kanske lite svamp.

  • lilas 7 december 2008

    Mmm! Enkelt och gott! Blev uppskattad av hela familjen. Tack för receptet!

  • gustpys 16 oktober 2009

    Jättegott, vi brukar göra med lite cayenpeppar ockå i , och utan grädde. vi har potatis till och kokt broccoi, Ungarna älskar det och även personer som inte "tyckerom" ädel ost äter jättemycket av det.

  • lindabjallan 11 januari 2010

    Detta Var Absolut SUPER-GOTT, tyckte alla i familjen!

  • h07karst 23 april 2010

    Underbart recept! Har lagat den här rätten flera gånger sen jag hittade receptet. Hur gott som helst!

  • Koett 29 juni 2010

    Hej! Brukar göra liknande recept som ditt fast med lite krossad Rosé Peppar i och en blåmögelost ifrån Willys (halvcirkelformad förpackning) då den ger mycket smak och servera till pressad potatis, Men nästa gång så blir det att testa ditt recept låter riktigt smaskens.

  • auoe 13 december 2012

    Kanongott recept. En stor favorit i familjen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.