Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i créme frâichesås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En av pojkvännens favoriter :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna (ej helt genomstekta, utan så att de får lite färg). Salta och peppra.
  2. Smöra en ugnsfast form och lägg filéerna i den. Blanda såsingredienserna (smula buljongtärningarna så gott det går).
  3. Stek bacon och klippt dem över filéerna. Häll såsen över filéer och bacon.
  4. Strö över osten. Sätt in i mitten av ugnen i 225 grader i 15 minuter.
  5. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • KarolinaO 18 mars 2008

    Du verkar vara duktig på att laga mat. Tänkte på såsingredienserna, du skrev att smula buljongtärningen så gått det går. Ett tips, använd kyckling fond istället. Hälsingar KarolinaO

  • AnnaCarin03 30 januari 2009

    Min kille tyckte också det var jättegott =) Jag också förstås, detta kommer jag laga fler gånger, lättlagat och smakfullt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.