Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i filopaket med smak av västerbotten

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasigt, saftigt och smakrikt. Kycklingfilé fylld med Västerbottensost är utmärkt att bjuda på. Den går fint att förbereda och sedan bara grädda när det är dags för servering.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Stek kycklingfiléerna runt om ca 5-10 min. Låt dem svalna, krydda runt om. Skär en ficka i varje filé och fyll med en bit ost. Smält smöret och pensla 4 filoark. Lägg arken ovanpå varandra, dela dem i fyra bitar. Svep varje filé i fyra lager ark. Nyp/vik ihop paketen och pensla med uppvispat ägg. Stek dem i ugn 20 minuter. Låt tomaterna steka med i ugnen. Skiva och bryn svampen under tiden. Häll på grädde och soja och låt koka ihop tills såsen är krämig. Krydda med salt och peppar. Servera med smörsvängd bladspenat.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • millis00 23 februari 2009

    Detta var verkligen supergott, mkt gotta tt bjuda på till dina vänner.

  • marsha73 21 maj 2010

    Fantastiskrätt som blev mycket uppskattad

  • singthesorrow 8 januari 2011

    Vart kan man köpa filodeg? Har aldrig hört om det innan :P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.