Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God ,lite het gratäng...kan göras samma dag oxå ..men får den dra i kylen kommer hettan fram...

Ingredienser

Instruktioner

Stek kyckling filèerna. Salta o peppra. Låt svalna. Vispa i hop alla ingredienserna till såsen, och slå över filèerna. Låt det stå i kylen till dagen efter. Värm det i ugnen ca 20min före servering i 200 grader. Rör gärna om lite då och då. Garnera med klippt persilja, inte nödvändigt! Servera med ris eller pressad potatis Ett tips är att man kan skiva kycklingen i mindre bitar...behöver inte va hela filèer! Nästan bättre men mindre..

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Agi007 7 september 2008

    Ny favorit ! Jättegott och bra bjudrätt. Jag hällde i lite mer soja i såsen, som det blev mycket av. Nästa gång låter jag den marinera i kylen också!

  • Bumbis 6 september 2010

    Jättegott. Jag gjorde precis som man skulle och det var mycket bra smak på den dagen efter. Serverade ris och sallad till. Kommer absolut att göras flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.