Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i kall örtdressing

 
Skriv ut

Ätes med fördel kallt efter att ha stått i kylen ett tag, men fungerar även varmt. Perfekt även som smörgåspålägg.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Bryn kycklingfiléerna i smör, salta och peppra. Lägg i långpanna och efterstek i ugnen ca 10 minuter. Finhacka eller krossa enbär (färska eller torkade). Vispa ihop dressing. Skär kycklingen i skivor, lägg upp på fat och häll dressingen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.