Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfile i kokosgrädde (Bas)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En bas för många möjligheter Till salladen - koka längre så grädden kokas in Till gratängen - lägg till mer grädde Till wooken - häll över grönsakerna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingen färdig i olivolja, salt&peppar
  2. Hacka vitlök, ingefära och timjan och lägg i en skål Tillsätt tomatpuré, salt&peppar, en skvätt olivolja och en skvätt vitvinsvinäger. Sist men inte minst tillsätter du kokosgrädden
  3. När kycklingen fåt lite färg sänker du värmen och häller över grädden , låt koka 10-30 min till önskad konsistens.
  4. Jag koka 30 min så grädden sjönk in i kycklingen för att sedan läggas över en sallad, detta smaka även gudomligt dagen efter på jobbet =)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.