Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i skivor med gorgonzolaost

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mat ska vara enkelt att laga men ändå smaka som att du stått i köket i flera timmar. Här är ett recept som passar utmärkt att bjuda vännerna på när de kommer på besök eller om du vill ha något gott till helgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor. Marinera kycklingskivorna i soja och pressade vitlöksklyftor. Låt köttet ligga i marinaden ca 1-2 timmar. Marinaden ska precis täcka köttet.
  2. Bryn filén och sedan purjolök och champinjoner. Lägg i en gryta och häll på alla ingridienser som hör till såsen. Dela osten i små bitar. Rätten är färdig när osten har smält ordentligt. Servera med bandspagetti, sallad och vitt bröd. (går även bra att servera med till exempel ris eller klyftpotatis)

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • tedenlid@hotmail.com 11 oktober 2010

    Marinerade bara i en timme pga tidsbrist. Det var supergott. Hade bandspagetti till. Detta kommer jag att tillaga fler gånger. MUMS

  • mzankianka 9 februari 2011

    Smarrigt! Hade inte tid att marinera, men körde i vitlöken i såsen. Kanon!

  • zahraa96 1 augusti 2011

    måste man ha i senap? och kan man inte använda en annan sorts ost?

  • zahraa96 4 augusti 2011

    kan man ha en annan sorts ost?en vanlig?

  • Cazzie09 11 november 2011

    Super smarrigt! Lätt att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.