Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé Kerala

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Väldigt god

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°C. Krydda filéerna och stek dem i matfettet 3-5 min på varje sida. Lägg de strimlade grönsakerna i en smord ugnsfast form, lägg filéerna ovanpå. Blanda mango chutney, vetemjöl och crème fraiche, bred blandningen över filéerna. Gratinera ca 15-20 min i 200°C. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evaldo 1 juli 2008

    Hej jag har lagat din kycklingfilé Kerala. Den var en höjdare. Jag lägger receptet bland mina tio-i-topp. Du får bilder på rätten också. Mvh Yngve "evaldo"

  • bjuranna 10 augusti 2008

    Receptet saknar källa, men jag har ett identiskt som är hämtat från Santa Marias hemsida. Hursomhelst är det en mycket god rätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.