Sätt ugnen på 200°C. Krydda filéerna och stek dem i matfettet 3-5 min på varje sida. Lägg de strimlade grönsakerna i en smord ugnsfast form, lägg filéerna ovanpå. Blanda mango chutney, vetemjöl och crème fraiche, bred blandningen över filéerna. Gratinera ca 15-20 min i 200°C. Servera med ris.
Hej jag har lagat din kycklingfilé Kerala. Den var en höjdare. Jag lägger receptet bland mina tio-i-topp.
Du får bilder på rätten också. Mvh
Yngve "evaldo"
bjuranna10 augusti 2008
Receptet saknar källa, men jag har ett identiskt som är hämtat från Santa Marias hemsida. Hursomhelst är det en mycket god rätt!
Hej jag har lagat din kycklingfilé Kerala. Den var en höjdare. Jag lägger receptet bland mina tio-i-topp. Du får bilder på rätten också. Mvh Yngve "evaldo"
Receptet saknar källa, men jag har ett identiskt som är hämtat från Santa Marias hemsida. Hursomhelst är det en mycket god rätt!