Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med bacon

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Inte provat ännu...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfileérna runt om i smör, krydda väl med salt och peppar. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt och efterstek i ugn i 175 grader ca: 20 minuter. Kolla gärna med en termometer. innertempen ska vara ca: 70 grader.
  2. Låt dem ligga en stund, skiva filéerna och lägg upp på fat. Knaperstek baconet och bryt i mindre bitar.
  3. Blanda marinaden och häll över de ännu lite ljumma filéerna. Strö över hackad gräslök och bacon strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.