Ett eget recept. Festligt och lätt att göra.
Instruktioner
- Skär varje filè i fyra bitar.
Krydda med allroundkrydda runt om kycklingbitarna.
Bryn bitarna i margarin tills de fått fin färg. Lägg över dem i en ugnsform. (ej med för låg kant).
- Ställ in formen med kycklingen i 200grader i 10 minuter.
Stek under tiden baconet och låt ananasbitarna rinna av.
- Vispa ihop creme fraiche och grädde.
När 10 minuter gått, ta ut formen ur ugnen och strö över baconet och ananasbitarna.
Fördela grädd-och crème fraichèblandningen över.
Ställ in formen i ugnen igen i 15-20 minuter.
- Servera gärna med jasminris och en sallad.
Smaklig måltid!
Publicerat den
13 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott med ananas i rätten. Den kommer jag att laga fler gånger. Tack för ett bra recept
Bugar och bockar