Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med bacon och ananas

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett eget recept. Festligt och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär varje filè i fyra bitar. Krydda med allroundkrydda runt om kycklingbitarna. Bryn bitarna i margarin tills de fått fin färg. Lägg över dem i en ugnsform. (ej med för låg kant).
  2. Ställ in formen med kycklingen i 200grader i 10 minuter. Stek under tiden baconet och låt ananasbitarna rinna av.
  3. Vispa ihop creme fraiche och grädde. När 10 minuter gått, ta ut formen ur ugnen och strö över baconet och ananasbitarna. Fördela grädd-och crème fraichèblandningen över. Ställ in formen i ugnen igen i 15-20 minuter.
  4. Servera gärna med jasminris och en sallad. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • flabban 7 december 2008

    Gott med ananas i rätten. Den kommer jag att laga fler gånger. Tack för ett bra recept

  • botten_cilla 7 december 2008

    Bugar och bockar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.