Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med brieost

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket Gott och enkelt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka filéerna i vattnet och hälften av kycklingfonden i 10 minuter. Låt filéerna svalna. Salta och peppra efter behag.
  3. Skär en skåra i varje filé och lägg i osten. Linda om bacon om varje filé så att det hindrar osten att falla ur. Lägg filéerna i en ugnsform. Häll över resten av kycklingfonden och vinet, som blir grunden till sås. Sätt in formen i ugnen i 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Glitterfia 7 maj 2009

    // häll över resten av kycklingfonden och vinet. // Vilket vin,? det finns inget i receptet.

  • Glitterfia 7 maj 2009

    // häll över resten av kycklingfonden och vinet. // Vilket vin,? det finns inget i receptet. Hi hi det blev en lite myss tror jag. *ler*

  • Glitterfia 7 maj 2009

    // häll över resten av kycklingfonden och vinet. // Vilket vin,? det finns inget i receptet. Hi hi det blev en lite myss tror jag. *ler*

  • stepp567 7 maj 2009

    Ber om ursäkt Glitterfia;( Det ska vara 2 dl Rödvin i ingredienserna, har rättat till misstaget i receptet. Tack för uppmärksamheten:) Mvh stepp567

  • Alex94 7 maj 2009

    Ska det verkligen vara 2dl kycklingfond eller är 2msk som du menar?

  • ellika 8 maj 2009

    Detta verkar gott och jag tänkte prova att laga rätten i morgon. Därför undrar jag ungefär hur länge formen ska stå i ugnen efter att man lagt i osten och lindat om med bacon?

  • Gunn57 18 mars 2010

    Hejsan Tack för ett gott och enkelt recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.