- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En mycket god bjudrätt som gästerna gillar.
Instruktioner
- Skölj och torka kycklingfiléerna. Krydda dem med salt och pappar. Ansa champinjonerna dela eller skiva dem.
- Hetta upp smöret i en stekpanna. Bryn filéerna ett par minuter på varje sida. Lägg i champinjonerna och pressa över vitlöken och låt steka ett par minuter. Sänk värmen och häll över buljongen. Täck med lock och sjud i 10 minuter.
- Sila skyn i en kastrull och tillsätt grädden. Koka såsen i 5 minuter. Rör ut äggulorna med lite av den heta såsen och vispa ner den. Låt såsen sjuda upp och tjockna under vispning. Rör i klippt gräslök och smaka av med salt och peppar. Häll den varma såsen över kycklingen och champinjonerna. Servera med pasta och sallad.
Publicerat den
22 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar