Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med crème fraiche

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod och enkel att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i skivor,stek i smör,salta och peppra.Lägg filén i en ugnsfast form, ( lägg kalkon ler skinka över, det brukar jag göra om jag har det som bjudrätt, men inte till vardags.)
  2. Blanda en stor burk crème fraiche och 3 dl Kelda matgrädde med ca 1-2 dl chilisås.Smula i 2 örtbuljongtärningar, (eller 2-3 tsk Knorrs Provencale örter och 1 vanlig grönsaksbuljong.)
  3. Pressa i en stor vitlöksklyfta och strö över persilja. Häll över blandningen riv ost och gratinera i ugnen ca 20 min på 225 grader, Servera med pasta, ris eller potatis och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • sonnavi 4 november 2008

    Lagt till mått på ingredienserna

  • Alex-77 12 mars 2009

    Smaskens !

  • armour 1 augusti 2010

    Jättegod! Passar mig utmärkt som student.

  • kalazpuffen84 11 april 2012

    Hade rökt skinka på kycklingen och serverade med spagetti. Det blev riktigt gott! Min 2-åring åt 3 port så det säger väll allt:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.