Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med druvor och ostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad och god rätt som "alla" tycker om!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna runt om i smöret. Krydda med salt, peppar och cayennepeppar. Lägg över i en smord, ugnsfast form.
  2. Smält smöret till ostsåsen i en tjockbottnad kastrull. Pudra över mjölet och rör om. Tillsätt gräddenoch koka upp. Rör i osten och låt den smälta. Tillsätt vin och persilja.
  3. Häll såsen över kycklingen och ställ in i 200 grader varm ugn i ca 20 min. Kontrollera att kycklingen är klar. Använd gärna stektermometer. Kycklingen är genomstekt vid 70 grader.
  4. Strö över vindruvshalvorna vid servering.
  5. Kokt ris och en blandad sallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.