Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med granatäppelsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En läcker rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut filéerna och grilla i grillpanna eller på utegrillen. Dela äpplet och skrapa ur fröerna. Spara saften. Blanda gelé, senap och saft och sjud på medelvärme 6-7 minuter. Lägg i det mesta av kärnorna och smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ruccolabladen på ett serveringsfat och kycklingen ovanpå. Häll såsen över och dekorera med resten av äppelkärnorna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.