Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med hjortronsås

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En rätt som de gjorde på en restaurang där jag arbetade. Rätten var mycket uppskattad bland gästerna. Det bästa är att den är lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i de frysta kycklingfilerna i kokande vatten. Låt filerna koka i ca 10-15 min , ta upp dem ur vattnet krydda ordentligt med grillkrydda.
  2. Stek dem i en panna med en klick margsrin tills de fått fin färg.
  3. Sås: Blanda crème fraîche, hjortronsylt och aromat .
  4. Serveras med ris och en sallad

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • segerwitch 3 maj 2008

    Så guddomligt gott! Lätt att laga till, blir ett säkert kort att bjuda på, Tack! för ett jätte god recept, med underbara smaker.

  • Lindanemon 14 maj 2008

    Ungefär hur mycket hjortronsylt ska det vara? /Linda

  • Matglad-54 15 december 2008

    Jag frågar också hur mycket tar du i av hjortron?

  • mammamus 12 januari 2009

    ni smakar av hur mycket hjortronsylt som just passar er smak!! SJälv brukar jag har runt 2 msk

  • pia61 21 juni 2009

    Det här var verkligen gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.