Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med julcouscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passa kycklingen noga när den penslats med honung. Honungen bränner lätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda och bryn filéerna i smör i en stekpanna. Sänk värmen, pensla med honung och stek ytterligare 5 min med lock. Häll i vattnet och låt det kopa in. Vänd filéerna några gånger under tiden. Kycklingen är klar vid 68 grader innertemperatur.
  2. Koka grynen enligt beskrivningen på paketet. ställ dem åt sidan för att svälla. Blanda ner torkad frukt och nötter.
  3. Hetta upp såsen, servera med kycklingen och couscousen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.