Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med kantarell- och oströra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är svårt att misslyckas med kycklingfile.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och dela större svampar i bitar. Hacka löken. Fräs svampen i lite smör i en stekpanna tills vätskan kokat in. Tillsätt lite mer smör och och fräs tillsammans med den tärnade paprikan. Tillsätt löken. Salta och peppra.
  2. Krydda kycklingfiléerna och stek det i smör i en stekpanna tills det är färdigt. Lägg undan ca 1/4 av lök, svamp- och paprikaröran till garnering. Blanda resten med persilja och ost och håll varmt. (Osten får gärna smälta in i röran). Lägg röran på kycklingköttet och garnera med en persiljekvist. Servera gärna med lättstekt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jan-q 1 augusti 2009

    Jag tycker att paprikan var onödig. Den dödar den goda smaken av stekta kantareller.

  • kafferasten 12 mars 2010

    Man tager vad man haver, är min melodi, men kantareller och kyckling en fin kombi:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.