Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med limesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God festmat!! Alla som jag har bjudit på den här rätten frågar efter receptet!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala limen med potatisskalare utan att få med det vita. Skär skalen i tunna strimlor. Pressa saften ur limen.
  2. Stek kycklingfiléerna i smör, ca 5 min per sida, i en stekpanna. Salta och peppra.
  3. Lägg över filéerna i en traktörpanna och häll över limesaften och skalen.
  4. Vispa ihop vatten, buljongtärning, crème fraiche, soja och honung. Häll det i pannan.
  5. Koka under lock, på svag värme, 2-3 minuter.
  6. Garnera med persilja och servera med kokt ris och lättkokta grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MajaZoya 30 mars 2009

    Helt OK men hemma hos oss blev den ingen riktig favorit så den får en 3:a.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.