Den här kycklingen serveras med en örtsås gjord på timjan, persilja, gräslök, basilika, honung och balsamvinäger.
Instruktioner
- Salta och peppra kycklingen och stek den gyllenbrun till en innertemperatur av 67°. Låt den vila några minuter medan såsen kokas.
- Sås:
Värm honungen i en liten kastrull, blanda i vinäger, olja, salt och örtkryddor. Låt det bara smälta samman, inte koka.
Servera varm.
- Potatissallad:
Skär potatisen i halvcentimeterstora skivor och löken i tunna skivor. Dela cocktailtomaterna i halvor eller de vanliga tomaterna i tunna klyftor eller skivor.
Skär osten i kuber och strimla basilika eller rucola.
Lägg allt i en serveringsskål, salta och peppra och droppa över olja.
Blanda försiktigt och dekorera med oliver.
- Skär upp kycklingen och lägg på tallrik. Häll över såsen och servera med ljummen potatissallad.
Publicerat den
4 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för receptet! Ser verkligen gott ut!