Inte provat än, men låter spännande
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Dela kycklingfileérna på längden. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
- Skär skinkan i små tärningar. Riv osten. Blanda skinka, ost, lätt creme fraiche, persilja, 1½ tsk salt och 1½ tsk peppar i en bunke. Bred röran ovanpå kycklingen.
- Tillaga kycklingen i mitten av ugnen i ca: 25 minuter, tills köttsaften är klar. Servera med potatisen eller franskt ris.
- Franskt ris:
Koka 9 dl avorioris i 1,8 liter vatten tillsammans med 6 st lagerblad, 1 msk torkad timjan eller rosmarin samt 2 tsk salt på svag värme under lock i 20-25 minuter.
Publicerat den
4 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har receptet bland mina sidor och det är supergott! Gör det om du inte redan gjort det!"
Enkel och mycket gott.