Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med philadelfiaost

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Smarrigt

Ingredienser

Instruktioner

* Marinera kycklingen i en timma. Bryn dem och lägg på ett fat. * Strimla bacon och purjolök och stek dem sedan. * Slå på osten, grädde och chilisås. Koka ihop. Den ska ej bli för tjock. * Häll såsen över kycklingfileérna. In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. * Servera med ris och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • vanillalover 23 februari 2008

    Mycket god, men jag gjorde min houngsmarinad själv... Kommer att göra denna rätt mer än en gång till! /Marie

  • akk 5 januari 2009

    Mycket god, vi åt den med klyftpotatis till och alla åt mer än någonsin. Så det är en rätt som passar liten som stor och lika bra till vardags som fest... Tack för receptet det kommer att användas fler gånger.

  • LELALA 27 januari 2009

    Väldigt uppskattad rätt. Lättgjord och god. Jag gjorde kycklingfilen i stekpåse istället för att bryna. Receptet har redan blivit avskrivit av vänner.

  • Pirkko 25 september 2009

    Supergott!!! Kommer att göra den här rätten igen. Alla gäster var imponerade. (Jag gjorde också min honugsmarinaden själv). Tack för en fin recept. 5 stjärnor.

  • Heisjo 18 december 2009

    Verkligen toppengott!! Hade detta som fredags middag och tom min 1 1/2 -åring åt massor. kan betyget bli högre än så??

  • annabramfors 11 mars 2010

    Jätte gott! Ungarna tyckte också om det (4 och 5 år). Jag kommer absolut att göra denna rätt igen utan tvekan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.