Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rosépeppar och kyckling är en god smakupplevelse. Serveras tillsammans med franska ärter och ris

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform. Häll på och pensla filéerna med soja, blandad med senap. Häll grädden runt om.
  3. Låt formen stå i ugnen 30 minuter. Vänd filéerna efter halva tiden.
  4. Ta ut den färdiga rätten och strö rosépeppar över
  5. Franska ärter: Fräs löken glansig i smöret. Tillsätt ärterna, strö över salt och peppar och låt det hela fräsa under lock på rätt svag värme, cirka 5 minuter. Blanda i strimlad sallat. Tillsätt 1/2 msk smör och sjud vidare ett par minuter.
  6. Servera ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.