Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med soltorkade tomater

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela filéerna i skivor, krydda med salt och peppar. Bryn ett par minuter och lägg sen över i en ugnsfast form. Blanda övriga ing. och häll över kycklingen. Ställ in formen i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter.
  2. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • evamarie75 13 april 2008

    Mmmmm vad gott!! Jätte god smak på såsen! Vi tog matlagningsvin och det gick jätte bra!!

  • kagebo 6 december 2008

    Det var supergott, jag hade inte persila och vin så jag tog creme fraiche med smak av vittvin och charlottenlök. Det blev jätte bra. Tack för ett bra heljrecept

  • karlsson_sophia 19 mars 2009

    Jag har lagat rätten två gånger nu, båda gångerna var det väldigt uppskattat. Se till att du inte tar för lite av soja och fond för det kan lätt bli för klen smak annars. Dessutom har jag gjort mera sås än vad som står i receptet. Andra gången ville jag inte öppna en ny flaska vin så jag tog lika mycket öl istället, det blev också väldigt bra. Perfekt rätt att laga efter jobbet när man inte har så mycket tid.

  • Samuelsson 2 april 2011

    Jättegott!!

  • carrokanerva 11 maj 2011

    Jag är hos mina föräldrar ikväll. Tog en paus från killen och styvsonen ;p Ska laga detta åt päronen tänkte jag. Tänkte köra nudlar till, så vi får se hur det smakar. Har aldrig lagat detta förr! Spännande!

  • tellusss 16 november 2011

    Provade detta igår och det blev jättegott :) Gillar inte persilja så det skippade vi, tog och kryddade med lite annat istället. Jättebra recept, enkelt och snabbt att göra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.