Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med soltorkade tomater & oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Spännande rätt för fest eller vardag. Jag rekommenderar ett fylligt rött vin till. Ett prisvärt alternativ kan vara en Ripasso "fattig mans amarone".

Ingredienser

Instruktioner

Skär tomater i strimlor. Hetta upp margarinet, krydda filérna och bryn dem. Häll på vatten grädde och kycklingfond. Tillsätt tomaterna, rosmarin och sambal olek och låt puttra på svag värmeunder lock i 15 minuter. Rör i skivade oliver och hackad basilika. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.