Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med zucchini

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

fettsnålt

Ingredienser

Instruktioner

Tina kycklingfiléerna. Skär filéerna i 2 cm tjocka bitar. Platta till dem lite med handen. Hetta upp olja i en stekpanna. Peppra, salta och bryn filéerna och låt dem eftersteka på svagare värme tills de är gennomstekta gärna under lock så går det fortare. Skala under tiden morötter och zucchini och skär i strimlor. Blanda också kokosmjölk, vitlök, maizena, basilika, salt och peprikapulver i en liten skål. Ta upp kycklingfiléerna på ett fat så länge och stek morots- och zucchinistrimlorna ca 5 minuter tilss de är knappt mjuka. Häll på kokosmjölk- och kryddblandningen och låt det få ett uppkok så att den får en- lite tjockare konsistens. Lägg tillbaka kycklingen ovanpå grönsakerna, strö över lite peppar, och ev. lite riven parmesanost.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SellIda 21 december 2007

    Det låter mycket gott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.