Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé passionata

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte hunnit testa men låter jätte god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina filéerna om de varit frysta. Skär en djup ficka i var och en. Blanda persiljan med örtkryddor och senap. Fyll filéerna med blandningen. Bryn dem runt om i matfettet i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
  2. Lägg över filéerna i en traktörpanna eller liknande. Häll över tomaterna och creme fraichen. Låt sjuda under lock ca 10 minuter.
  3. Strimla skinkan och skiva oliverna. Strö skinka och oliver över kycklingfiléerna och servera dem med ris och grönsallad.
  4. Tycker man inte om oliver går det bar och ta bort dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.