Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfiléer i thaisås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Superenkelt och gott. En snällare kryddad variant på thaimat, som man kan förstärka med röd currypasta och/eller piripirikrydda om man vill "hotta upp den" ytterligare.

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra de tinade kycklingfileérna. Stek dem i smöret och låt dem få lite stekyta runt om , lägg sedan över dem i en ugnsfast form. Strimla paprikorna och låt dem brynas lätt. Lägg över i den ugnsfasta formen. Blanda thaisoppan med den rivna osten och häll över kycklingfileérna. Gratinera i 225 grader i 20 min. Serveras med ris, pasta, eller pressad potatis och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.