Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfiléer i ugn.

(12 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En billig rätt som sköter sig själv i ugnen. Det här är så smidigt!! Få ingredienser, men låt inte detta avskräcka dej. Gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda de råa kycklingfiléerna med grillkrydda. Lägg dessa i en ungsfast form. Häll på crème fraichen, skvätt på soyan. Om ni ska använda champinjoner - lägg dessa i crème fraichen.
  2. Gratinera på 225 grader i ca 40 minuter. Servera tillsammans med ris eller klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (12)

  • krook 4 januari 2009

    Har använt receptet till söndagsmiddag. Alla var jättenöjda och matlagningen gick snabbt och enkelt.

  • Jennemz 8 maj 2010

    Lagade detta igår som fredagsmiddag. Blev jättegott, min sambo stönade nästan av välbehag när han åt den första biten. Kommer göra detta många gånger igen!

  • jengblom88 13 september 2010

    Jätte god rätt och hur enkel som helst att göra

  • MrsG 26 april 2011

    Kanoners!!! Supergott och enkelt!!!

  • aliice 1 mars 2012

    Alltså, OJOJ vad gott det var!! Lätt den godaste kycklingrätt jag har ätit - och varför krångla till det? Väldigt smidigt, 5 stjärnor räcker inte till!

  • pepparkar 10 mars 2012

    Tack!! de här va super, de första barnen sa,mmmmmm de här äter vi igen på fredag :)

  • cissi_nord 13 mars 2012

    detta ska jag absolut testa till middag idag! :)

  • aynjoh 16 september 2012

    Har haft denna maträtt till middag idag. Mycket gott. Omtyckt av alla åldrar. Hade inte tillräckligt med creme fraiche. Spädde med grädde, gräddfil och lite svampspad. Tack för en lättlagad rätt. Får en klar 5:a.

  • olivia5 29 oktober 2012

    Det här verkar lättlagat o gott, ska testa det imorgon. Min undran är bara hur ni andra gjort med sojan; har ni blandat det med craime fraichen? eller bara "skvättit" över som det står i recepetet?

  • eva23 2 december 2012

    Tack för ett kanonbra recept. Jag använde lårfilé och Lawrys krydda, tog grädde istället för creme fraiche och lade till lite purjolök. Jag gillar recept där man slipper stå i stekoset, mat som sköter sig själv i ugnen. Tusen tack!

  • MarlenO 20 februari 2013

    Så lätt och så gott! Åt resterna idag och då smakade det ännu godare! TACK :)

  • eva23 14 juli 2013

    Med risk för att upprepa mej, men detta recept är kanon! Man kan ju variera i oändlighet...välj krydda efter vad du känner för, ta grädde istf creme fraiche, lägg till purjo, vitlök, gul lök, paprika, svamp, broccoli, ost etc etc etc...och att allt går klart i ugnen utan vidare ansträngning från min sida!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.