Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfiléer inlindade i bacon

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Kycklingfiléer inlindade i bacon med färskost och örttäcke. Jättelätta att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ungen på 200 grader.
  2. Blanda och krossa alla kryddor i en mortel, ha sedan i olivoljan och blanda till en smet med en sked.
  3. Skär en ca 1 cm djup skåra i kycklingfiléerna och lägg i färskosten (smak tips: gräslök, svartpeppar). Bred sedan över kryddblandningen med skeden och vira runt baconet.
  4. Smörj en ungsfast form och lägg i kycklingen. Tillaga kycklingen i mitten av ugnen i 1 timme och 15 minuter, dela på en kyckling för att se om den är rosa om du är osäker.
  5. Serverings tips: ungsgrillade rotfrukter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.