Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilégratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God lättlagad rätt.

Ingredienser

Instruktioner

Stek köttet, salta och peppra. Skär svamp och paprika i bitar, fräs i lite smör. Lägg svampen och paprikan i botten av en smord gratängform. Lägg på kycklingfileérna. Blanda grädde och ost till en sås som du kryddar med färska eller torkade örtkryddor. Häll såsen över gratängen. Gratinera i 225* ugn ca 15 min. Gott med klyftpotatis eller ris och sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.