Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilégratäng i gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och lätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla och bryn kycklingfilén krydda med salt och peppar.
  2. Blanda ihop cream fraich, grädde, dionsenap, strimlade skinkan och den hackade purjolöken.
  3. Detta blandas först ihop kallt sen häller man det över kycklingen och låter det koka 10min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • snejde 21 september 2010

    Hej, jag blandade i lite kycklingbuljong och tog lite mindre av senapen, det blev jättegott ! / Marga

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.