Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilegratäng med soltorkade tomater och fetaost

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En rätt jag svängde i hop när jag inte hittade något roligt bland recepten därhemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör sä här:
  2. 1. Stek kycklingfilen i bitar. 2. Blanda ingridienserna till såsen. 3. Lägg kycklingfilen i en ugnssäker form. Häll såsen över. 4. Strö över soltorkade tomater och smulad fetaost. 5. Ställ in i ugnen på 200 grader, 20-25 minuter. 6. Servera med klyftpotatis eller ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Matlotta 8 december 2008

    En mycket god rätt som jag varmt rekomenderar jag kommer servera den flera gånger

  • basilika41 16 augusti 2009

    Tack för ett mycket bra och gott recept. Det fick bra betyg av min son: - Morsan, det här måste du göra flera gånger det var jättegott. Kommer verkligen att laga denna rätt många gånger. MVH Heléne

  • HellaBell 26 oktober 2009

    En otroligt god kycklingrätt. Har hunnit laga den flera gånger och alla som smakat, inklusive barnen tycker om den.

  • bo1 19 april 2010

    En mycket god kyckling rätt och enkel att göra, kan varmt rekommenderas.

  • ankipankan 15 juni 2010

    Rätten var mycket god tyckte både jag och mina gäster.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.