Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilégryta med finess

(3 kommentarer)  
Kycklingfilégryta med finess Kycklingfilégryta med finess
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmmm så enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bacon i mindre bitar, stek knapert hårt. Lägg på papper och låt rinna av. Fräs kyckling, lök och vitlök i en stekpanna. Tillsätt svampen och fräs vidare i 2-3 minuter. Häll över grädde och vatten. Smula ner buljong tärningen och låt allt puttra samman i ca 15 minuter. Red av med maizena.
  2. Kärna ur, skala och skiva avokadon. Vänd ner bacon och avokado i grytan och låt allt bli genomvarmt. MEN LÅT DET EJ KOKA UPP. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med klyftpotatis eller potatisgratäng.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Tova-Clara 3 januari 2008

    Mycket god

  • Heisjo 25 maj 2008

    Gott! Men det blir lätt för salt, jag lade till lingon i rätten, det tog bort lite av sältan och så var mina avokado tyvärr gamla så det fick gå utan dem!

  • Annafbg 9 april 2014

    Väldigt gott! Lagade detta till en tjejmiddag, alla berömde maten och ville ha receptet. Enda ändringen jag gjorde var att tillsätta lite soja för färgens skull. Tack för ett kanonrecept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.