Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilégryta med sweet chilisås och kokosmjölk

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfilén som brynes tillsammans med hackad gul lök. Salta och peppra. Tillsätt pressad vitlök, strimlad paprika, kokosmjölk, sweetchilisås och cayennepeppar. Låt puttra i 20 - 30 minuter.
  2. Serveras med ris och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • litelost 4 mars 2008

    Lägger du till mangos och en mango chutney burk istället för sweet chili så blir den himmelskt god. Lite osäker på vitlöken till detta då dock

  • maithab 14 juli 2008

    Jag valde paprikamix (tre färger) för färgens skull. Barnen tyckte det var för starkt trots minsta mängden sweetchilisås, men det finns kanske olika styrkor och vi råkade ha en stark (ICAs thai)? Vi hade ananas till efterrätt och det rekommenderas!

  • mattismadde 22 december 2008

    Provade detta recept idag. Mycket gott! Tack för receptet, det kommer nog att komma till användning fler gånger!

  • sivan-besse 23 maj 2009

    Tusen tack för ett kanon recept. Jag gjorde detta i går när jag hade tjejmiddag. Vi var åtta stycken och jag använde 1,4 kg kycklingfile och det tog nästan helt slut. Det säger en hel del = ). Sen passade det jätte bra, för en av tjejern äter inte kött sen ska hon undvika mejeriprodukter och de 4 sädeslagen. Så det kunde inte bli bättre. Vill man dricka ett glas rött vin till så kan jag rekomendera Penfolds, Rawson´s Retreat. Det är Austalienskt och jag blev rekommenderad detta på Bolaget då jag frågade vad som passade till.

  • Matlotta 24 januari 2010

    Jätte gott den här rätten kommer jag gör igen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.