Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfyllda pastarullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarrig fredagsmys eller festrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Strimla kyckling, hacka lök och svamp. Fräs i smör. Krydda med salt, peppar och chillin.
  3. Skär avlånga bitar av pastan, ca 10 cm breda. Beräkna 2 pastarullar per person. Lägg en sträng fyllning på varje bit och rulla ihop till ett rör.
  4. Lägg i smord form med skarven nedåt. Blanda peston med grädden. Häll på nästan all paestogrädde och täck med riven ost. Grädda i ca 20 minuter.
  5. Värm resten av pestogrädden och servera vid sidan om tillsammans med en härlig sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.