Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den godaste kycklinggratäng jag någonsin ätit :-) Serveras med fördel ihop med ris.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och dela kycklingen i bitar. Lägg kycklingbitarna i en ungssäker form. Rör ihop övriga ingredienser (ej osten). Töm smeten över kyclingen och strö över den rivna osten. Gratinera i 200 grader C i ca 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • epi 10 februari 2008

    Det här blev gott, häligt med dragon smaken. Tyvärr hade jag bara vitlökssalt hemma. Blir nog ännu godare med riktig vitlök. Maken tyckte det var jätte gott och gjorde matlådor till sig av resterna.

  • Exquisita 13 juli 2008

    Hej, bjöd mina gäster på detta igår för första gången, till detta bjöd jag på Gills fetaost sallad recept. Herb de provence är perfekt + Dragon, det blev en perfekt smak och alla åt med stor glädje. Ris till detta och du har en perfekt middag.

  • helen_1 1 november 2009

    Detta va riktigt gott, kommer jag göra fler gånger. Men jag kommer nog servera det med färsk pasta eller band spagetti nästa gång.

  • ewamaria 20 december 2009

    Jag ökade senap och kryddor för mera sting. Parmesanost överst! Mums! Det här blir en favorit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.